Over ons

Verhuur van luchtkussens, sport- en spelmateriaal en interactieve games

 

SBG Verhuur is dé aanbieder in regio Zuid-Holland op het gebied van luchtkussens, sport- en spelmateriaal en interactieve games. Ideaal voor o.a. scholen, (sport)verenigingen, kinderdagverblijven, wijk- en buurtverenigingen en particulieren die er een feestje van willen maken!

Ons verhaal begon meer dan 15 jaar geleden, toen we begonnen met het verhuren van een paar springkussens voor voornamelijk kinderfeestjes en buurtfeestjes. Het doel dat we destijds voor ogen hadden, hebben we na al die jaren nog steeds. Namelijk onze doelgroep in beweging krijgen, zowel letterlijk als figuurlijk, en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Inmiddels zijn we van een paar springkussens uitgegroeid tot een assortiment van meer dan 50 springkussens, stormbanen, interactieve games, sport- en spelsets en nog veel meer! Of het nu gaat om een sportdag op school, een buurtfeest, een feestdag op de BSO, een sportmiddag op een vereniging of een teamuitje met collega’s, wij hebben altijd voldoende materiaal om van jouw activiteit een feestje te maken!

Sportief Besteed Groep gymzaal

De kracht van een groep

 

SBG Verhuur is een werkmaatschappij (dochterbedrijf) van Sportief Besteed Groep (SBG). SBG is een overkoepelende organisatie met diverse werkmaatschappijen. Bij ons werken ruim 120 collega’s die o.a. de volgende functies vervullen: beweegcoach, buurtsportcoach, verenigingsondersteuner, projectmanager, adviseur, subsidieschrijver, communicatiespecialist en conceptontwikkelaar. Hun energieke houding en maatschappelijke betrokkenheid is onze grote kracht. Bij SBG is alle expertise aanwezig om onze missie na te streven: het realiseren van dé gezonde en actieve samenleving waarin iedereen meedoet!

Ontmoet het team

 

Onze overkoepelende organisatie Sportief Besteed Groep, waar SBG Verhuur onderdeel van is, bestaat uit ruim 120 werknemers. Hieronder hebben wij een aantal werknemers uitgelicht die voor SBG Verhuur werkzaam zijn.

Waïl Sealiti

Buurtsportcoach en Beweegcoach Plus

Jeffrey Broos

Buurtsportcoach

Deniz Dogan

Facilitair medewerker

Chiara Hildebrand

Projectmanager en Adviseur gezonde omgeving

Rik Tanke

Buurtsportcoach

Bas Honders

Projectmanager Innovatie

Jeroen François

Projectmanager

Pascal Calabro

Financieel directeur

Bas Honders

Bas Honders

Projectmanager Innovatie

Pascal Calabro

Pascal Calabro

Accountmanager

Marloes Koele

Rik Tanke

Beweegcoach+

Rick Burgering

Chiara Hildebrand

Beweegcoach+

Wail Sealiti

Wail Sealiti

Facility medewerker

Ryan van Deuten

Ryan van Deutekom

Sportleider

Flexibel

Oplossingsgericht en meedenkend

Enorm aanbod

Kwalitatief assortiment met de nieuwste trends

Service

Professionele werkwijze en snelle communicatie

Jij wilt toch ook van jouw activiteit een feestje maken?!

 

Advies op maat


Wil je meer informatie ontvangen over onze materialen, twijfel je nog over de invulling van je activiteit of kunnen we je ergens anders mee helpen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken van elke activiteit een feestje!