Over SBG Verhuur

De missie van Sportief Besteed Groep is het realiseren van een actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet. Zo ook met onze SBG Verhuur website.

Zo maken we onze missie waar

Over ons

Door de kracht van sport en bewegen in te zetten zijn wij in staat om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten.

Over ons

SBG Verhuur is dé aanbieder in regio Zuid-Holland op het gebied van sport- en spelmateriaal en luchtkussens. Scholen, (sport)verenigingen, kinderdagverblijven, wijk- en buurtverenigingen, andere organisaties met sport- en spelevenementen en natuurlijk particulieren kunnen hier gebruik van maken. Namens SBG Verhuur veel sport-, spel- en springplezier! 

Met welke uitdaging kunnen wij u helpen?

Missie

Het realiseren van een actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Het werkveld

Door het aanbieden van een spectaculair assortiment van luchtkussens en sport- en spelmateriaal hopen wij zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. 

Daarin willen wij natuurlijk intern (binnen de werkmaatschappijen van SBG) het verschil maken in beweegprogramma’s en projecten door net een beetje extra te brengen. We proberen onze innovatieve meerwaarde te laten zien naar gemeenten en klanten toe, en wat ons daarmee onderscheidt van anderen. Datzelfde geldt ook voor particulieren die gebruik maken van onze diensten.

Visie

Door de kracht van bewegen & spelen geven we mensen het gevoel dat zij zich vrij en onbezorgd kunnen voelen op het moment dat zij gebruik maken van ons assortiment.

Ons bereik

In 2021/2022 hebben wij weer een hoop mensen blij kunnen maken met ons assortiment! 
Wij hopen natuurlijk komend schooljaar nog meer mensen aan het bewegen te brengen en samen te brengen en zo een positieve invloed te hebben op de maatschappij. 

Meer dan 200+ activiteiten uitgevoerd

Bij elkaar 3000+ personen in beweging gebracht

Aantal dorpen en steden waarin wij actief waren

Team SBG Verhuur

Logistiek

Wij van SBG Verhuur zorgen er voor dat al onze klanten en collega’s het juiste materiaal hebben waar en wanneer dat nodig is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen.
SBG Verhuur vervoert deze materialen met verschillende soorten wagens (zie foto) op professionele wijze.

Zoals op de foto te zien is bestaat het wagenpark uit een Renault Master bakwagen met laadklep, een Renault Master bus en een Renault Kangoo.
Met deze wagens wordt er efficiënt gereden om, zowel groot als klein materiaal te leveren aan klanten en collega’s.

Daarnaast heeft SBG Verhuur ook pompwagens, elektrische stapelaars, steekwagens, verrijdbare karren en rolcontainers om onze materialen makkelijk, veilig en onbeschadigd te leveren aan klant en collega.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen met het sport en spel materiaal van SBG Verhuur.

SBG Verhuur staat alvast klaar om je van dienst te zijn!

Lansingerland Beweegt

Lekker sporten, genieten van kunst en meedoen met cultuuractiviteiten. Lansingerland Beweegt zorgt er samen met lokale sportverenigingen en cultuuraanbieders voor dat nóg meer inwoners in Lansingerland op eigen wijze in beweging komen en kunst & cultuur ontdekken. De sportcoaches en cultuurcoach zijn echte verbinders en aanjagers. Zij stimuleren onderlinge samenwerking en zetten zich in voor een laagdrempelig en aantrekkelijk sport- en cultuuraanbod.

Young Talents

Bij Young Talents staat de (talent)ontwikkeling en groei van jongeren centraal. Onze ervaren jongerencoaches kennen de leefwereld van jongeren. Zij inspireren de jongeren om het beste bij zichzelf naar boven te halen en een positieve impact te maken op de samenleving.

Rijnland Beweegt

Sport en een gezonde leefstijl. Twee belangrijke thema’s op weg naar een gezonde samenleving waarin iedereen meedoet. De regio Rijnland met Leiden als belangrijke kern bruist van de energie, creativiteit, talent en is sterk in beweging. Als verbinders, aanjagers én coördinatoren zorgen wij ervoor dat alle inwoners van Leiden dat optimaal kunnen benutten. Daarom steken wij energie in de verbinding van inwoners, welzijnsorganisaties, (sport)verenigingen, zorgorganisaties. Dat doen we altijd door samenwerken. Zo zorgen we met de kracht van sport voor beweging en ontmoeting. Wij brengen energie!
Sportief Plus

Sportief Plus brengt senioren in beweging in de wijk en in zorginstellingen. Wij bedenken concepten die inspireren en aanzetten tot beweging, verbinding en actie, waarbij plezier, kennis(deling) en creativiteit voorop staat. Van enthousiaste wandelgroepen en energieke bokslessen tot lessen valpreventie. Eventuele kleine kwaaltjes en ongemakken worden verminderd, de dag ziet er gewoon net even wat zonniger uit. 

Sportief Onderwijs

Een goede motoriek, lekker in je vel zitten en gezond bezig zijn. Ieder kind verdient goed en gepast bewegingsonderwijs. Dat biedt immers de solide bodem voor gezond onderwijs in zijn geheel. Nog groter: de basis van een gezond en goed leven. Maar hoe zorgt u als school voor de juiste beweging in deze veranderende tijden? U hebt steeds meer behoefte aan flexibiliteit, expertise, maatwerk en duurzame inzet.
Sport Heroes

Sport Heroes is het marketingbureau met hart voor sport en oog voor maatschappij. De sportieve marketing professionals zetten talenten in om sociale overwinningen te boeken. Voor iedere uitdaging maken wij de perfecte opstelling. We zetten sterke concepten, campagnes, producties en events in voor ieder project. Jouw marketingdoelen bereiken? Geloof in de kracht van authenticiteit, creativiteit en daadkracht.