Veelgestelde vragen

DE WEBSITE IS MOMENTEEL IN ONTWIKKELING, BESTELLEN KAN NOG STEEDS: GRAAG VIA INFO@SBGVERHUUR.NL

Heb je nog vragen?

Heb je het antwoord op je vraag niet op de website kunnen vinden? Dan ben je op deze pagina hopelijk aan het juiste adres! Hier vind je antwoorden op vragen omtrent de veiligheid van onze materialen, over het plaatsen en verwijderen van luchtkussens, hoeveel stroom een luchtkussen verbruikt etc.

Staat je vraag er toch niet bij? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op.

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.

 • Zijn de luchtkussens gecertificeerd?

  Ja, onze luchtkussens zijn allemaal gecertificeerd.

 • Op welke ondergrond moet een luchtkussen staan?
  Het liefst plaatsen wij een luchtkussen op gras, kunstgras of steen. De ondergrond moet zo “schoon” mogelijk zijn, dus losse steentjes, takjes, kiezels en overig materiaal zoveel mogelijk uit de weg ruimen. (dat kan het luchtkussen beschadigen!)

 • Hoe wordt een luchtkussen vastgemaakt?
  Wij verankeren onze luchtkussens altijd. Dit doen we met blokken van 25kg of met spanbanden aan vaste objecten in de omgeving zoals een hekwerk.

 • Is toezicht bij het luchtkussen noodzakelijk?
  Wij raden aan om per luchtkussen iemand ouder dan 18 jaar toezicht te laten houden.

 • Hoe betreed je het luchtkussen?
  Alle luchtkussens betreed je zonder schoenen. Dit in verband met de veiligheid van kinderen die elkaar pijn kunnen doen tijdens het spelen en de duurzaamheid van het luchtkussen.

 • Hoe huur ik een luchtkussen?
  Op onze website kunt u een luchtkussen naar keuze aanklikken en huren. Of stuur een mail naar info@sbgverhuur.nl met de vraag over een vrijblijvende offerte om een luchtkussen naar keuze te huren.

 • Kan een offerte geannuleerd of aangepast worden?
  Ja, laat dit dan wel 48 uur van tevoren weten via de mail of telefoon, anders kan het voorkomen dat uw aanvraag al verwerkt is in ons systeem. Daarnaast denken wij graag met u mee over de mogelijkheden, samenwerkingen en opties.

 • Kan het luchtkussen bezorgd worden?
  Ja, er komen dan bezorgkosten bij. Deze kosten worden berekend met een starttarief van 20,- euro + naar afstand 0,50 cent per km en zijn dus variabel (exclusief BTW). Komen wij een luchtkussen bezorgen dan is het mogelijk dat wij het ook opbouwen. Dit kost 50 euro (exclusief BTW). Het is ook mogelijk om een luchtkussen bij ons op te komen halen. De meeste luchtkussens passen niet in een personenauto: het is aan te raden een bus of aanhanger mee te nemen. Daarnaast is het eventueel mogelijk om er begeleiding bij te boeken (beweegcoach) voor 62,50 euro per uur.

 • Hoeveel stroom heeft een luchtkussen nodig?
  Dit hangt af van het formaat van het luchtkussen en het aantal blowers dat eraan gekoppeld moet worden. Het kan zijn dat 220 / 230 volt voldoende is (stopcontact met verlengsnoer vanuit huis), met een maximum van 2 blowers op 1 groep. Het is ook mogelijk om een aggregaat bij ons te huren. Let op: per luchtkussen graag een apart stroompunt, anders schieten de blowers eruit, maximaal 2 blowers per groep / stroompunt.

 • Leveren jullie ook bij slecht weer/weersvoorspelling?
  Nee, bij slecht weer/weersvoorspelling (regen en/of windkracht 5+) kan SBG Verhuur besluiten om afgesproken dienst te annuleren i.v.m. veiligheid/onderhoud. De huurder heeft op dat moment het recht om geld terug te ontvangen of afgesproken dienst op een andere datum in te plannen met verhuurder. Het zal altijd gaan in overeenstemming met elkaar om tot een goede oplossing te komen waarmee beide partijen uiteindelijk akkoord zijn.

 • Advies op maat


  Wil je meer informatie ontvangen over onze materialen, twijfel je nog over de invulling van je activiteit of kunnen we je ergens anders mee helpen?

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken van elke activiteit een feestje!

  SBG Verhuur is dé aanbieder in regio Zuid-Holland op het gebied van luchtkussens, sport- en spelmateriaal en interactieve games.

  Lees meer over ons

  Volg ons:

    Rentmeesterstraat 73, 2288 GW Rijswijk

    015 241 11 51

    info@sbgverhuur.nl

  KvK: 88799271
  Rek: NL79 RABO 0338 5821 77
  BTW: NL864782998B01