Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen?

Heb je het antwoord op je vraag niet op de website kunnen vinden? Dan ben je op deze pagina hopelijk aan het juiste adres! Hier vind je antwoorden op vragen omtrent de veiligheid van onze materialen, over het plaatsen en verwijderen van luchtkussens, hoeveel stroom een luchtkussen verbruikt etc.

Staat je vraag er toch niet bij? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op.

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.

 • Zijn de luchtkussens gecertificeerd?

  Ja, onze luchtkussens zijn allemaal gecertificeerd.

 • Op welke ondergrond moet een luchtkussen staan?
  Het liefst plaatsen wij een luchtkussen op gras, kunstgras of steen. De ondergrond moet zo “schoon” mogelijk zijn, dus losse steentjes, takjes, kiezels en overig materiaal zoveel mogelijk uit de weg ruimen. (dat kan het luchtkussen beschadigen!)

 • Hoe wordt een luchtkussen vastgemaakt?
  Wij verankeren onze luchtkussens altijd. Het ligt aan de ondergrond op welke manier dit gebeurt. We gebruiken haringen, blokken van 25kg of vaste objecten in de omgeving zoals een hekwerk (met spanbanden).

 • Is toezicht bij het luchtkussen noodzakelijk?
  Wij raden aan om per luchtkussen iemand ouder dan 18 jaar toezicht te laten houden.

 • Hoe betreed je het luchtkussen en wat zijn de overige regels?
  Alle luchtkussens betreed je zonder schoenen. Dit in verband met de veiligheid van kinderen die elkaar pijn kunnen doen tijdens het spelen en de duurzaamheid van het luchtkussen. Hieronder vind je overzichtelijk alle regels om onze luchtkussens veilig te betreden.

 • Hoe huur ik een luchtkussen?
  Op onze website kunt u een luchtkussen naar keuze aanklikken en huren. Of stuur een mail naar info@sbgverhuur.nl met de vraag over een vrijblijvende offerte om een luchtkussen naar keuze te huren.

 • Kan een offerte geannuleerd of aangepast worden?
  Ja, laat dit dan wel 48 uur van tevoren weten via de mail of telefoon, anders kan het voorkomen dat uw aanvraag al verwerkt is in ons systeem. Daarnaast denken wij graag met u mee over de mogelijkheden, samenwerkingen en opties.

 • Kan het luchtkussen bezorgd worden?
  Ja, er komen dan bezorgkosten bij. Deze kosten worden berekend met een starttarief van 20,- euro + naar afstand 0,50 cent per km en zijn dus variabel (exclusief BTW).

 • Hoeveel stroom heeft een luchtkussen nodig?
  Dit hangt af van het formaat van het luchtkussen en het aantal blowers dat eraan gekoppeld moet worden. In de meeste gevallen is een normaal stopcontact voldoende! (220 / 230 volt). Bij grotere opdrachten met meerdere luchtkussens wordt het vaak wat gecompliceerder, maar zullen we dat uiteraard samen oplossen. Wij zullen bij een opdracht met stroom altijd het stroomplan bespreken met de klant. De verantwoording van leveren van juiste stroomkracht ligt echter bij de klant.

 • Leveren jullie ook bij slecht weer/weersvoorspelling?
  Nee, bij slecht weer/weersvoorspelling (regen en/of windkracht 5+) kan SBG Verhuur besluiten om afgesproken dienst te annuleren i.v.m. veiligheid/onderhoud. De huurder heeft op dat moment het recht om geld terug te ontvangen of afgesproken dienst op een andere datum in te plannen met verhuurder. Het zal altijd gaan in overeenstemming met elkaar om tot een goede oplossing te komen waarmee beide partijen uiteindelijk akkoord zijn.

Advies op maat


Wil je meer informatie ontvangen over onze materialen, twijfel je nog over de invulling van je activiteit of kunnen we je ergens anders mee helpen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken van elke activiteit een feestje!

SBG Verhuur is dé aanbieder in regio Zuid-Holland op het gebied van luchtkussens, sport- en spelmateriaal en interactieve games. 

Lees meer over ons

Volg ons:

  Rentmeesterstraat 73, 2288 GW Rijswijk

  015 241 11 51

  info@sbgverhuur.nl

KvK: 88799271
Rek: NL60 INGB 0102 0792 18
BTW: NL864782998